top of page

Indoortraining

Hieronder vind je informatie over het indoor inlineskaten in de regio vanaf september.

 

Indoortrainingen

Naaldwijk

Het indoorseizoen staat voor de deur! We zijn op zoek naar enthousiaste deelnemers vanaf ongeveer 14 jaar. De eerste training van dit seizoen begint op woensdag 27 september 2023, van 17:45 tot 18:45 uur, in Sporthal de Pijl. Wil je meedoen? Meld je dan aan via deze link! Er is plaats voor ongeveer 25 skaters, dus wees er snel bij, want vol is vol!

 

Dit seizoen hebben we 26 geplande trainingen, echter heeft het verleden geleerd dat er altijd een paar trainingen uitvallen. We garanderen 22 trainingen. In de Google Agenda kun je de status van de trainingen bekijken. De beoordeling van de vloer door zeer ervaren inliners is zeer goed (houten vloer met veel grip). Voor een indruk van het vorige indoorseizoen kun je de aftermovie bekijken.

 

Wat kost het?

We hebben het deelnemersaantal gedeeld door de kosten voor de zaalhuur en hebben hier een bescheiden extra bedrag aan toegevoegd. Dit stelt ons in staat om de EHBO-koffer aan te vullen en een klein bedankje voor de trainers te kopen. De kosten voor de indoortrainingen in Naaldwijk seizoen 2023-2024 bedragen € 105 per persoon.

 

Alphen aan den Rijn

We breiden onze trainingen uit naar de Rijnstreekhal. We starten om 10:00 uur, zodat iedereen nog van zijn zondagmiddag kan genieten. Hier zijn de geplande trainingsdata:

 

Zondag 15 oktober 2023

Zondag 19 november 2023

Zondag 17 december 2023

Zondag 18 februari 2024

 

De kosten voor deze training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en bedragen maximaal € 7,50 per training.

 

Rotterdam

💥Indoorclinic Rotterdam 🔥💪

 

In samenwerking met Zuid-Holland op wielen en na het succes van vorig jaar gaan we dit jaar voor een Indoorskate clinic in Topsportcentrum Rotterdam!! Op een prachtige vloer in een supergrote hal 😍

 

📌 Waar: Sporthal naast Feyenoord stadion

📆Zondag 5 nov. ~10:20 - ~13:45

 

📝💻Aanmeldlink Indoor clinic Rotterdam 5 nov.:

https://forms.gle/HwpbMgtML7YJS2Nh9

#inlineskating #indoorskating #RollingTogether

Proeftraining

Voor slechts € 7,50 heb je de mogelijkheid om te ervaren of indoorskaten iets voor jou is. Als je enthousiast bent, wordt dit bedrag verrekend met de kosten van de resterende trainingen.

 

WhatsApp-groep

Daarnaast delen we gerelateerde informatie via een WhatsApp-groep met al 89 inliners. Voel je vrij om ook lid te worden via deze link.

 

Met sportieve groet,

 

Zuid-Holland op Wielen

046A6981.jpg
bottom of page